Om Jane Gammelgaard

Om Jane Gammelgaard

Det var indretningen af musik-sommerhuset, der gav mig idéen til at gå i gang med at etablere Frisk Design – specielt med fokus på tema-indretning. Frisk Design startede i maj 2016.

Uddannelsen som indretningsarkitekt fik jeg i København på Danmarks Designskole. Efter job hos Ramsing Kontorinformation i Odense, flyttede jeg til Ringkøbing og startede hos Design Solutions i 1988.


Mange fantastiske og forskelligartede opgaver er det blevet til hos Design Solutions


Indenfor hoteller og kursuscentre har jeg bl.a. indrettet fællesområder og værelser på Hotel Nyborg Strand, på Hotel Svendborg i Huset/Byggecentrum, Middelfart, værelser og loungeområde på Trinity i Fredericia, værelser på Gl. Skovridergaard, Silkeborg, værelser og fællesområder på Kobæk Strand konferencecenter, Skælskør samt businesssuiter på Hotel Tønderhus.


Jeg har indrettet arbejdspladser og receptioner bl.a. i posthuse på Grønland, i skuespillergarderober på Odense Teater, hos Trehøje Døre i Ørnhøj, hos advokatanpartsselskabet Thorninger i Ringkøbing, hos kontorfællesskabet Thorninger og Jens Bøndergaard, Hvide Sande samt hos Velfac i Ringkøbing, Horsens og Herlev.


Indenfor bolig, makeover og sommerhuse har jeg haft forskellige opgaver i bl.a. Ringkøbing, Herning, Skjern, Viborg og Svendborg.
Privat bor jeg i hjertet af Ringkøbing, hvor jeg har oprettet tegnestue.


I min fritid arbejder jeg som frivillig på spillestedet Generator. Jeg holder meget af at rejse – har boet på mange spændende hoteller – med mange forskellige rum. Herfra finder jeg inspiration til mine opgaver


Som en af mine indretningskolleger formulerer:
Mennesker har brug for de kontrastfyldte oplevelser, som forskellige rum kan give os.
Rum til at være alene, rum til at være sammen. Rum til hvile og rum til aktivitet. Rum til mad og dufte. Rum til kreativitet og stilstand. Rum til koncentration og pauser.


Vi har brug for huler, vi kan gemme os i og store højloftede sale. Afstressende rum og energifyldte rum. Smukke delikate rum – og grimme rum, vi kan harmes over. Vi har brug for uderum og inderum, og sanselige rum med poesi.
Vi har brug for rum, der er dedikerede til helt bestemte oplevelser og udfoldelser.